Engagement

Værdien ”Engagement” på Søndbjerggård

Heri ligger bl.a. imødekommenhed, vedholdenhed, tryghed og frihed. Vi lægger vægt på at være forpligtet i forhold til nogen eller noget og være involveret.

Vi står op for vores elever og for hinanden – det er kernen i denne værdi.

I vores dagligdag betyder værdien ”Engagement”, at vi er forberedte på vores arbejdsdag – vi tager hver især ansvar i dagen og vi interesserer os for vores elever og for opgaveløsningen på Søndbjerggård. Vi er oprigtig nysgerrige på vores elever, på hinanden, på hvordan vi løfter kvaliteten af vores tilbud og vi tager initiativ til at skabe et fagligt, professionelt og positivt miljø.

Vi går helhjertet til vores arbejde med interesse, lyst og fleksibilitet – dette værende både overfor elever, hinanden og vores samarbejdspartnere. Vi holder fokus på at tænke nyt, på at give vores meninger til kende, komme frem med vores idéer og vi er åbne for hinandens og andres.

For os betyder værdien ”Engagement” også at vi altid indgår i dialog med fokus på positivitet og når det er nødvendigt, tages den svære snak ud fra et grundlag om ordentlighed og høj faglighed.

Når du træder ind på Søndbjerggård kan du mærke engagementet ved, at vi møder alle ens, at her er trygt at være, at vi involverer os udover vores faglighed og at alle er ligeværdige – elev som personale. Vi brænder for det vi laver og du vil mærke, at vi er nærværende og stolte af vores sted.

Vi træder ind i samarbejder med gå-på-mod, entusiasme og vedholdenhed – med eleven, med samarbejdspartnere og med hinanden.

Vi vil vise vores engagement ved at gå forrest sammen med eleven – vi finder altid en vej… Vi tager højde for at elever har individuelle behov og vi tilrettelægger i forhold til den enkelte. Vi går ”den ekstra mil” i vores arbejde, vi bakker op om fællesskabet – også i vores fritid og vi bakker hinanden op når vi hver især lykkes og vi støtter hinanden når vi ikke gør.

Engagementet i vores arbejde er hvad der skaber ilden i vores øjne

Vil du vide mere?

Engagement
Udfyld nedenstående formular og tryk send, så vender vi hurtigst muligt tilbage på din henvendelse.