Botilbuddet

Hvis du er interesseret i at bo på Søndbjerggård mens du tager din STU eller passer din beskæftigelse, skal du kontakte din kommune eller din UU-vejleder.

Hvis du er under 18 år, skal du kontakte Familieafdelingen. Hvis du er over 18 år, skal du kontakte Handicap og Psykiatri afdelingen i din kommune.

Der er personale til rådighed på Søndbjerggård hele døgnet. Fra 9.00 til 15.00 (eller efter aftale) passer du din STU/beskæftigelse. Fra 15.30 til kl. 23.00 er der personale til at støtte dig i bo-træning, ADL opgaver, madlavning og socialt samvær. Fra kl. 23.00 til kl. 07.00 er der rådighedsvagt – personalet sover i vagtværelset på Søndbjerggård. Det betyder, at hvis du får brug for personalet om natten, er der en til stede. I STU-tiden er der fast personale tilknyttet linjerne.

Elever kan bo på Søndbjerggård jf. Barnets Lov § 43, stk. 1, nr. 6 for unge under 18 år og servicelovens § 107 for unge over 18 år. Der er mulighed for forløb jf. serviceloven §§ 103 eller 104 – eller forløb jf. LAB når man er færdig med sin STU, eller hvis det giver mening for eleven og kommunen på et andet tidspunkt.

Vil du vide mere?

Botilbuddet
Udfyld nedenstående formular og tryk send, så vender vi hurtigst muligt tilbage på din henvendelse.