Køkken, ernæring og service

Formålet med STU på Søndbjerggård er at unge med særlige behov opnår personlige, faglige og sociale kompetencer til en så selvstændig og aktiv deltagelse i voksenlivet som muligt, herunder afklaring i virksomhedspraktikker i forhold til beskæftigelse på arbejdsmarkedet eller evt. anden uddannelse.

På denne linje får eleven mulighed for at arbejde med friske råvarer fra egen avl til produktion af frokostretter og aftensmad til huset, produktion af varer til salg i gårdbutik og forberedelser i forhold til dagligdagen og arrangementer i huset. STU på denne linje vil give eleven kompetencer i forhold til at arbejde i et køkken, en kantine, café eller lignende. Desuden får eleven mulighed for at tage et hygiejnebevis.

Der er mulighed for at være tilknyttet grøn eller blå linje, men stadig have fx en eller to dage om ugen i køkkenet hvis man gerne vil lære at lave mad. 

Vil du vide mere?

Køkken, ernæring og service
Udfyld nedenstående formular og tryk send, så vender vi hurtigst muligt tilbage på din henvendelse.